Synergy Marine Ship Management & Maritime solutions Denmark

Synergy Marine Ship Management & Maritime solutions Denmark

Synergy Marine Pte. Ltd. med base i Singapore har indgået en aftale med Maersk Tankers om at overtage det tekniske management af selskabets skibe. Maersk Tankers tager dermed endnu et skridt i transformationen fra et traditionelt tankskibsrederi til en servicevirksomhed.

“Aftalen med Synergy Group markerer det næste store skridt på vores strategiske rejse, hvor vi tilbyder både de tekniske og kommercielle virksomheder optimale betingelser for at trives. Maersk Tankers bliver en servicevirksomhed med fokus på kommerciel management, hvor vi leverer finansielle og miljømæssige levedygtige løsninger,” siger Christian M. Ingerselv, CEO i Maersk Tankers ifølge en pressemeddelelse.”

Den tekniske management afdeling, der har været en del af Mers Tankers forretning siden 1928, beskæftiger tæt på 3.300 medarbejdere, hvoraf 140 arbejder på land.

Hovedparten af de ansatte vil følge med over i Synergy Group, der beskæftiger 14.000 offshore og mere end 1.000 medarbejdere på land.

Aftalen betyder, at Synergy Group overtager hele den tekniske management forretning fra Maersk Tankers. Det inkluderer kunde- og leverandørkontrakter samt det tekniske management af 82 skibe inklusiv skibene i Maersk Product Tankers.

Overtagelsen forventes at være fuldført i løbet af november i år.

Kilde: Maersk Tankers